Rotterdam -> Herentals – Dag 1

Om 8:30 vanuit berkel vertrokken en uitgezwaaid door familie en buren, daarna onderweg naar ger via stadhuis, en willemsbrug. Bij ger hadden zich ook een aantal familieleden en vrienden verzameld’ afscheid genomen om half 10, en daarna via de brink vreewijk verlaten. Met een lichte wind in de rug richting de brienenoordbrug, zo de Camino is begonnen, oftewel ‘it giet aon’. In zwijndrecht nog even afscheid genomen van ruud en daarna de dordse brug over, richting moerdijk.Met de wind in de rug naar terheyden en breda, net voor de dom afgeslagen naar prinsenbeek en rijsenberg. Via meer de grensgepasseerd om 12uur en in Hoogstraten een groot bord friet gegeten. Het werd zowaar prachtig weer, de regen- en winterkleding uitgetrokken, met flauw zonnetje het vlaamse landschap doorkruist via rijckevorsel, lille etc. Uiteindelijk aangekomen in herentals aangekomen, natuurlijk waren alle bb’s bezet,dus uiteindelijk een kamer gevonden in hotel de zalm aan het dorpsplein, leuke locatie en half vijf aan een koninck en corsendonk. Totaal 124km gefietst met gem van 22km, morgen richting namen

11 gedachten over “Rotterdam -> Herentals – Dag 1

 1. Fijn dat jullie eerste dag zo goed verlopen ia.
  Zelfs hebben jullie de zon nog gezien,hier alleen koud, wind en af en toe regen
  Rust lekker uit en morgen weer verder.
  Groetjes

 2. Hoiiiii ik hoorde het al van mijn vader dat jullie langs geweest zijn. Hij kon niet mee hoorde ik ivm zijn vrije dagen!!! Haha. Ik ben blij voor jullie dat het toch nog beter weer werd. Bjj ons is het herfst!!!! Nou slaap lekker en heel veel succes en vooral veel plezier. groetjes angelique

 3. Hoi,
  De kop is eraf! Nu de beentjes omhoog en lekker uitrusten!
  Gelukkig viel het weer mee vandaag, wij hebben het ook droog gehouden.
  Morgen succes richting Namen!

  Groetjes Richard, Marianne en de kids.

 4. Ha Gert.

  Super veel sucses voor de komende tijd we gaan je volgen!!!

  grtjs Theo en Jannie

 5. Zo te lezen eerste dag goed doorgekomen we blijven jullie volgen.. Succes voor de komende tijd

 6. Vandaag was een zwaredag wat regen en harde wind. Fiets marcel gerepareerd zitten nu in de loby een bericht te plaatse

 7. Hallo daar de tweede dag zit er op hopen morgen op beter weer.
  We kijken uit naar wat foto,s
  Roy gaat ze van het vertrek er ook op zetten.

  GR conny roy kim

 8. Eens even kjiken op de site hoe het met jullie gaat, vervelend dat het weer tegen zit, hopen dat het weer opknapt dat is toch lekkerder fietsen. Ik blijf jullie volgen want ik vind het een hele prestatie wat jullie doen, succes Ger en Marcel , groetjes

 9. There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.