Estella -> Najera – Dag 17

S’ochtends direct naar de fietsenmaker en we werden geholpen door Pedro, oude mechanicien van Indurain en Delgado. Hij had veel gele & bolletjes truien van beide in zijn winkel hangen en gelukkig ook een 28in velg voor Gert zijn fiets.

Rond 10uur vertrokken vanuit Estella en beide fietsen draaiden als een zonnetje. Op weg naar Logrono via N1110 en direct een pittige klim vam 7km vanaf Estella. Rustige wegen ri. Logrones, wat een verschil met fr, bijna geen verkeer. Pittige klim nabij Torres del rio en daarna via na134 naar Logrones. Niet echt een mooie route maar wel effectief, en 48km aangekomen in Logrones bij de pont. Naar het centrum gefietst en effe koffie gedronken op het grote plein voor dekerk. Helaas nogwel op mijn plaat gegaan tijdens het fietsen door de stad, maar geen blessures.

Gele route gevolgd vanuit Logrones richting Navarette, een aantal interessante zand en gravelpaden brachten ons langs een groot meer. Aldaarnog wat gedronken en foto’s gemaakt alvorens te vertrekken ri. Navarette. De gravelpaden werden steeds listiger en soms moesten we stukjes lopen ivm met keien. Na Ventosa werden de wegen iets beter en hebben we de route vervolgd ri Najera. Na 81km aangekomen in deze meubelstad en een slaapplaats gezocht in hostel Hispano, prima service en kamers, wel erg veel sleutels. We liggen mooi op schema, morgen ri. Burgos….

Adios amigos!

14 gedachten over “Estella -> Najera – Dag 17

 1. Hoi,
  Blij dat alles goed met jullie gaat en dat het wat beter weer is.
  Succes verder.

 2. Morgen gaan we onderweg naar Burgos , gr marcel en gert

 3. Hoi mannen

  Nu maar hopen dat het zonder problemen gaat tot aan het eind.
  Hier ook alles goed Kim is op kamp tot woensdag .
  En voor jullie volgen de week .

  Veel liefs conny en roy

 4. Ik bedoelde de Sotes net na Navarrete. Hier zijn jullie vandaag langs gefietst en niet gisteren.

  Sterkte.

 5. Goed bezig hoor!
  Al ver in Spanje zo te zien. Leuk om jullie zo te kunnen volgen.
  Succes nog met de laatste loodjes..
  Hier beginnen we ook zowaar af en toe de zon te zien, daarna wel snel weer regen..

  Sterkte en hopelijk hebben jullie nu geen materiaalpech meer!

 6. hoi Marcel en Ger, ik ben een collega van Rudie en ook ik volg jullie elke dag op mijn werk. kijk dan ff samen met Rudie naar de ontwikkelingen van jullie tocht. vind het echt superknap van jullie! ik heb trouwens ook nog weleens een potje met jullie gezaalvoetbald. zet hem op he de komende dagen! Remko…….Ger ik heb jou heel wat keren laten vissen he haha!

 7. Querido Ger en Marcel,

  Perdon por no escribir antes! Wat een reis… echt geweldig. Zal de site vanavond snel aan Peet laten zien…

  Saludos Nicole

 8. We are following, great progress admiration for project! Dave & drilling team

 9. Ha Marcel en Ger,

  Met enig jaloezie lezen Mark en ik dagelijks het Daily Fiets Report. Niet verkeerd, de plaatjes worden steeds mooier en ook het weer lijkt die trend te volgen. Jullie houden het tempo er lekker in. Wat ik nog mis, zijn uitgebreide geologische beschrijvingen van de rotsformaties op de foto’s.

  Geniet ervan,
  René

 10. Bedankt voor jullie steun! En maken goede vorderingen, vandaag in Sahagun aangekomen en eindelijk weer internet, nog 375km naar Santiago, we hebben een hoop foro’s voor geologische vrienden, groeten vanuit een zonnig spanje

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.