Midden-Europa
Vertrokken naar Praag

Vertrokken naar Praag

Schiphol 25-04-2015
Hier op de foto; Kim, Jessica, Julia en Annelies die Ger en Marcel uitzwaaien op schiphol

In navolging van onze monsterrit naar Santiago de Compostella gaan we dit jaar de midden Europa route fietsen. Op 25 april 2015 zijn ik (Marcel) en Ger vertrokken vanaf Schiphol met het vliegtuig naar Praag. Vanaf Zondag (26/04/2015) zullen we aan onze tocht beginnen van Praag naar Venetië en we hopen daar op 7-Mei aan te komen. Deze tocht zal ons leiden (lijden) door Tjsechie, Oostenrijk, Slovenie en Italie, total zo’n 1100km.

De vlucht is goed gegaan en zijn rond 17:30 aangekomen in Praag. In het Filmpje hier onder kan je zien hoe wij de fietsen moesten inpakken zodat ze in het luchtruim van het vliegtuig geladen konden worden.